Învinge canicula cu o ceașcă de sănătate, Yogi Tea, beneficiile clienților noștri

Organismul nostru are propriul mecanism de termoreglare și anume transpirația. Datorită temperaturilor crescute, vara, acesta este supus deshidratării, prin procesul de transpirație, iar pierderile trebuie compensate prin cât mai multe lichide.

 

Nu trebuie să cedăm primului impuls, acela de a ne repezi la sticla cu băutură carbogazoasă din comerț, ci să consumăm din belșug apă minerală, de preferință carbogazoasă. Ceaiurile de asemenea reprezintă o băutură excelentă pentru vară, în special dacă sunt consumate reci sau cu adaos de gheață.

De ce să bei ceai vara?

 

Pe lângă efectele terapeutice pe care le au asupra organismului, acestea pot fi privite și ca un adevărat ritual de relaxare și pot fi clasate la stadiul de tabiet, desfătare preluată din lumea orientală.

Cele mai potrivite pe timp de vara sunt ceaiurile care conțin multe minerale pentru că o dată cu apa, în timpul transpirației și mineralele din organism sunt eliminate.

Ceaiul are proprietatea de a hidrata organismul, are efect răcoritor și revigorant, este benefic asupra sănatatii generale a corpului.

 

Poate cel mai răcoritor ceai de vară este ceaiul de mentă combinat cu boabe de cacao.

Relaxant, vă ajută să vă calmați în mod natural  după o zi extenuantă cu ajutorul boabelor de cacao iar menta vă oferă o senzație de prospețime.

Frunzele proaspete de mentă au fost folosite încă din antichitate în tratarea unor afecţiuni, iar bucătăria arabă veche a descoperit că această plantă parfumată este un ingredient gustos în bucătărie. Legenda spune că nimfa Minthe s-a îndrăgostit de zeul Hades, stârnind gelozia Persephonei. Ca s-o scape de mânia soţiei sale, Hades a transformat-o pe nimfa Minthe într-o plantă parfumată, la fel de plăcută ca şi chipul ei. Fiind un dar al zeilor sau al naturii, menta este o plantă terapeutică extrem de valoroasă, susţin terapeuţii euripeni.

 

Ceaiul verde poate fi consumat în amestec și cu portocale, lămâie. El este una dintre cele mai bogate surse naturale de antioxidanți, care ajută la protejarea organismului față de radicalii liberi.

 

 

Ceaiul de roiboos de asemenea are proprietăți hidratante și minerlizante, el neconținând cafeină, dar totuși emană destulă energie organismului pentru a putea face față necesităților.

 

 

Un ceai deosebit de potrivit pentru hidratare pe timpul verii este ceaiul de hibiscus și merișoare.

Pe lângă minerale, este plin de antioxidanți și vitamine.

 

 

Ceaiul verde combinat cu iasomie

Un ceai cu efect răcoritor și relaxant totodată. Ambele plante au actiune calmantă asupra sistemului nervos, alungând stresul și depresia. Totodată, parfumul iasomiei are efect sedativ asupra organismului, iar ceaiul verde este antioxidant și reglează tensiunea arterială

 

Nu vă feriți să consumați ceai pe timp de vară, ba chiar puteți înlocui o ceașcă de cafea cu una de ceai, beneficiile sunt multiple, pe lângă efectele de revigorare și hidratare atât de necesare în anotimpul călduros.

SSHS_680665_GB_O05_PREVIEW (1)

 

PRODUSE NOI!!!

 

CEAI DIN BOABE DE CACAO SI MENTA BIO YOGI TEA

noul ”BEST NEW”, este un ”must taste” pentru a vă convinge de savoarea sa.
Este un ceai relaxant, cu aroma inconfundabilă a mixului de cacao și mentă.

Ceai Ayurvedic din boabe cacao și mentă 17 pliculeţe a 2.2 g pentru mai multă savoare, ambalate individual 37.4 g

Relaxant, vă ajută să vă calmați în mod natural  după o zi extenuantă cu ajutorul boabelor de cacao iar mentă vă oferă o senzație de prospețime.

Savuraţi o ceaşcă de ceai şi simţiţi conexiunea cu alte timpuri şi locuri, unde zeii, mitologia şi ritualurile făceau parte din viaţa de zi cu zi.

Lăsaţi fiecare ceaşcă să aprindă inspiraţia şi înţelepciunea care sălăşuieşte în fiecare dintre noi. Ingrediente: boabe de de cacao* 60%, lemn dulce* 12%, mentă* 6%,  Anason*, cacao pudră*, scorțișoară, piper negru*, roșcove*,  Cardamon*, ghimbir*, ulei de mentă, extract de vanilie, malț de orz, cuișoare*, vanilie.

*din culturi certificate ECOLOGIC

 

SELECTIE DE CEAIURI YOGI TEA, BIO

o colecție de 9 arome din cele mai îndrăgite de la Yogi Tea. Pentru începători (dar nu numai) care doresc să testeze într-un singur pachet 9 arome diferite.

CEAI BIO CLASSIC YOGI TEA

CEAI BIO GHIMBIR ŞI LĂMÂIE YOGI TEA

CEAI BIO DETOXIFIANT YOGI TEA

CEAI BIO LEMN DULCE YOGI TEA

CEAI BIO ECHILIBRUL FEMEILOR YOGI TEA

CEAI BIO DE SEARĂ YOGI TEA

CEAI BIO CHOCO YOGI TEA

CEAI BIO RESPIRĂ SĂNĂTOS YOGI TEA

CEAI BIO ENERGIE VERDE YOGI TEA

Faci un comentariu sau dai un răspuns?