Trick-uri pentru un lapte de soia perfect
Pentru cei care vor să obţină lapte de soia în propria bucătărie, calitatea boabelor este ingredientul esenţial.
În comerţ se găsesc preponderent boabe de soia învelite în coajă, şi doar rar se găsesc boabe de soia fără coajă (acest produs se mai găseşte pe piaţă sub numele de “boabe de soia enzimatice”).

Iată aici un trick despre cum puteţi decoji cu uşurinţă boabele de soia de coaja lor, pentru a pregăti deci boabele pentru un lapte de soia perfect: seara introduceţi în congelator cantitatea dorită de boabe şi lăsaţi-le acolo preţ de câteva ore.

Dimineaţa introduceţi boabele în apă călduţă; coaja va cădea aproape singură de pe boabele de soia!Încă un trick: boabele de soia sunt foarte dure. De aceea, pentru a nu distruge prea repede cuţitele de tocat incorporat în aparatul de produs lapte de soia, lăsaţi boabele de soia să stea în apă la înmuiat, câteva ore!


 Dacă v-a plăcut acest articol, v-ar putea interesa:

Boabe soia enzimatice Boabe soia Aparat lapte de soia Soyabella

 

This Post Has One Comment

  1. TESCU IOAN

    CONSUM SOIA DE 10 ANI DE ZILE SUB DIFERITE FORME LAPTE, BRINZA , PATEU CARE MI LE FAC SINGUR LAPTELE CU AJUTORUL APARATULUI VEGAN STAR VR1 MA SIMPT FOARTE BINE ……NUMAI CA APARATL NU MAI FIERBE LAPTELE DE 10 ANI DE ZILE A OBOSIT …O SA STRING BANI SI O SAMI CUMPAR ALTUL NOU CIND VA FI PROMOTII CA PENSIA ESTE CAM MICA 800 RONI CONSUMATI SOIA ESTE FOARTE SANATOASA BEAU CAM 3 CANI PE ZI CU LAPTE SI NUMI ESTE FOAME TOATA ZIUA PENTRU CEI CARE VOR SA SLABEASCA ESTE MINUNAT NU GASESC PE PIATA SOIA CALITATEA I AM SA FAC COMANDA DE LA PRONAT. RO .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?