Navigând pe acest blog acceptați în totalitate termenii și condițiile de față.

Puteți posta comentarii pe blog înregistrându-vă ca abonat.

Este interzisă publicarea oricărui comentariu care conține cuvinte obscene sau defăimătoare, sau care este doar un mesaj de publicitate. Ne rezervăm dreptul de a bloca și de a șterge astfel de comentarii nedorite.

Articolele publicate pe acest site au doar caracter informativ și nu constituie recomandări sau indicații medicale.

Nicio acțiune nu trebuie făcută sau nu, bazat exclusiv pe conținutul informațiilor din articolele prezentate pe acest site. Vă recomandăm în schimb să consultați un medic sau în specialist în tratamente alternative.

În cazul în care considerați că aveți o urgență medicală, sunați imediat la serviciul ambulanță tel. 112.

Conținutul articolelor (text, grafică, imagini) nu intenționează să înlocuiască recomandările, diagnosticul sau tratamentul medicului.

Cereți întotdeauna sfatul medicului sau a unui specialist calificat pentru orice întrebări legate de sănătatea dumneavoastră.

Nu desconsiderați niciodată sfatul și nu întârziați tratamentul recomandat de medic doar pe baza informațiilor de pe acest site.

Informațiile și opiniile exprimate în articolele de pe acest site sunt considerate corecte, bazate pe cea mai bună analiză și decizie a autorilor.

Cititorii care nu consultă medicul își asumă riscul daunelor. Recurgerea la informațiile din diverse articole de pe site  fără consultarea mediuclui se face pe propria răspundere a cititorului.

În plus, informațiile și părerile exprimate în articole nu reflectă neapărat punctul de vedere al Pronat. Pronat recunoaște diferențele de opinie, acceptă și încurajează schimbul de opinii.

Editorul nu este responsabil pentru posibile erori sau omisiuni.

Toate drepturile sunt rezervate pe de-a întregul sau parţial în ce priveşte copierea, modificarea, folosirea, tipărirea, publicarea, traducerea, şi/sau diseminarea oricărui text sau grafică conţinute în acest website. Folosirea oricărui material conţinut aici poate fi făcută numai cu acordul deţinătorului de copyright.

Pentru orice sesizare în legătură cu acest blog vă rugăm să folosiți pagina de contact.