Stări de oboseală? Combate-le cu Floradix Eisen!

Te simţi tot timpul obosită?

Nu esti singura. Oboseala este o acuză foarte comună.

Încordarea mentală, lipsa banilor, problemele de la locul de muncă  sau din viaţa personală contribuie la acumularea stresului şi accentuează sentimentul de epuizare care te impiedică la efectuarea activităţilor zilnice obişnuite.

Vremurile actuale, „sufocate“ de stres şi de viteză, îţi afectează sănătatea mintală mai mult decât ai crede.

Din nefericire oboseala si stresul zilnic poate avea un impact dramatic in viata noastră prin apariţia unor numeroase probleme de sănătate

–       Nivelul mare de cortizon datorat stărilor deoboseala slăbeşte sistemul imunitar astfel apar în primul rând răcelile repetate

–       Deranjantele migrene

–       Testosteronul care este un hormon al stresului provoacă acnee căderea părului etc.

–       Stresul şi oboseala pot fi de asemenea cauza a infertilităţii

Slăbiciunea şi oboseala sunt doi termeni adesea folosiţi ca sinonime, dar în realitate ei descriu două stări diferite.
Slăbiciunea reprezintă senzaţia de scădere a forţei musculare sau fizice şi senzaţia că este nevoie de un efort în plus pentru activităţile zilnice care necesită mişcările mâinilor, picioarelor sau altor muschi.
Oboseala reprezintă senzaţia de extenuare, istovire şi lipsă de energie.
Atât slăbiciunea cât şi oboseala sunt simptome, stări şi nu boli.

Dacă suferi de oboseală excesivă, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa te odihnesti, şi să te hrăneşti în mod corespunzător. Aceasta înseamnă că ai nevoie de aproximativ opt ore de somn, şi suplimentarea cu fier a organismului tău!

Combate aceste stări cu Floradix Eisen

Elixir cu fier din plate medicinale şi fructe Acoperă necesarul de fier în faza de creştere, menstruaţie şi sarcină, alimentaţie deficitară sau femei care doresc să rămână însărcinate. Pentru stări de oboseală cronică și lipsă de vitalitate.

Acoperă necesarul de fier în faza de creştere, menstruaţie şi sarcină, alimentaţie deficitară sau femei care doresc să rămână însărcinate..

Floradix Eisen

Faci un comentariu sau dai un răspuns?