Spirit fericit, corp sănătos!


Extras din Newsletter Regulat 06/2013

“Spiritul se supune acelorași legi ca și corpul:ambele pot fi menținute doar oferindu-le hrana adecvată”

Luc de Clapiers

Cu toții cunoaștem ce necesități are organismul nostru pentru a deveni și a se menține sănătos. Cunoaștem importanța unei diete echilibrate, a exercițiilor fizice, aerului curat, în general a unui stil de viață sănătos. Și mai mult, ultimele studii efectuate pe tema “Mega-tendințe în sănătate” de către Zukunftsinstitut din Viena – Austria confirmă:

În viitor, energia va fi mai mult ca niciodată cerința esențială pentru păstrarea unei bune stări de sănătate.

În condițiile complexe ale mediului ambiant specific secolului 21, oamenii au nevoie de mai multă sănătate ca niciodată!

Astfel, răspunsul ne aduce înapoi la întrebarea: de unde poate veni această energie?

De ce fel de alimentație are nevoie corpul și spiritul nostru pentru a crea suficientă energie pentru o stare de bine și o viață fericită?

Avem nevoie de o alimentație care să susțină și să permită enzimelor proprii corpului să facă față zilnic milioanelor de procese chimice desfășurate în cele peste 70 de miliarde de celule. Fără o sursă sigură de energie pentru celulele corpului, de la mitocondrii – “turbinele noastre energetice“,enzimelor le devine dificil sau chiar imposibil să regleze metabolismul.

Mitocondriile sunt furnizorul nostru neobosit de energie!

Această energie este numită adenozin trifosfat sau, pe scurt – ATP. ATP poate fi considerat etalon de energie necesar tuturor proceselor esențiale din organism. Tehnologia modernă de laborator permite în acest moment determinarea nivelului ATP intra-celular din organism.

Concentrația de ATP măsurată permite stabilirea unor concluzii privind funcționarea sau disfuncționarea mitocondriilor.

Dacă nivelul ATP este redus, datorită deteriorării mitocondriilor sau datorită influenței consumatorilor de energie cum ar fi excesul ponderal, lipsa exercițiilor fizice sau stresul cronic, se crează terenul propice pentru dezvoltarea bolilor.

Cu alte cuvinte, lipsa energiei celulare este cauza principală a majorității bolilor. În aces sens există consens în rândul medicilor de mulți ani. Exemple concrete de afecțiuni determinate de lipsa de energie includ: simdromul de oboseală cronică, fibromialgia, sindromul de durere muscular cronică, epuizarea sau stresul cronic.

Noutatea impresionantă, evidențiată de mai bine de 40 de studii clinice este că nivelul ATP poate fi crescut la un nivel de pînă la 300%:

*Articol publicat recent în Orthomolecular Medicine,
una dintre cele mai recunoscute publicații medicale de specialitate
din țările vorbitoare de limbă germană.

 

RegulatPro Bio este un lichid bio-concentrat fabricat folosind procedeul de producție unic al fementației în cascadă, procedeu brevetat la nivel mondial de către Dr. Niedermaier Pharma GmbH Germania.

Ingredientele includ 13 diferite fructe, legume și nuci provenite din culturi certificate biologic, care sunt fermentate apoi treptat cu adaos de micro-organisme.

Rezultatul obținut este un lichid concentrat bogat în aminoacizi esențiali, di-, tri- și oligopeptide, polifenoli, flavonoide și componente ale bacteriilor lactice. Produsul nu conține alcool, zahăr, conservanți sau gluten.

Festinul bio- disponibil pentru celulele care stimulează producția de energie (ATP) are un nume – RegulatPro Bio.

Hrana potrivită pentru corp și spirit!

Dacă v-a plăcut acest articol, v-ar putea interesa:


RegulatPro Bio RegulatPro Metabolic Regulat Spezial Diabetic

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?