Sanatate organica pe pielea ta!

ghk-natural-cosmetics-3ghk-natural-cosmetics-3ghk-natural-cosmetics-3 (1)The-Best-Natural-and-Organic-Skin-Care-1Din ce in ce mai multe persoane incep sa constientizeze importanta unui aliment, bio pentru sanatate si se indreapta spre o alimentatie bio, sanatoasa in detrimentul alimentelor conventionale procesate care contin e-uri, conservanti, etc. Multi dintre acestia isi schimba complet stilul de viata si nu se opresc la a consuma doar alimente bio ci au inteles ca la fel de important este folosirea produselor de curatenie ecologice.

 

Nu e de mirare faptul că popularitatea produsele organice de ingrijire a pielii si make-up este  in crestere.

 

Produsele cosmetice si de make-up organice se identifica cu pielea ta.

Certificarea de cosmetice organice o pot primi doar acele produse care sunt fabricate in proportie de 95% din ingrediente naturale.

Poluarea si mediul stresant in care traim zi de zi fac pielea mult mai sensibila iar folosirea produselor cosmetice organice este un beneficiu, este altceva.

Sultry-HairToate femeile adora sa petreaca timp in care sa se ingrijeasca, adora produsele cosmetice, adora sa se rasfete, insa oare cunosc cu adevarat ce contin aceste produse?

Studiile arata ca anual corpul nostru absoarbe 2 kg de substante toxice provenite tocmai din aceste produse.

Luati in considerare acest lucru:  reglementarile guvernamentale permit folosirea aproape a oricarui ingredient cand vine vorba de fabricarea produselor cosmetice.

Problema este ca nu se acorda atentie asa cum ar trebui permitand astfel  unor substante chimice foarte periculoase sa fie utilizate in fabricarea produselor cosmetice si make-up.

Dintre componentele daunatoare care sunt utilizate frecvent in industria produselor de ingrijire a pielii non-organic și make-up fac parte: mercur, dioxan, nitrozamina, dea, ciclometiconă, sulfat lauret de amoniu (Ammonium Laureth Sulfate), alcoolul, izopropil (SD40), polyethylene glycol.

Majoritatea acestor compusi sunt absorbiti cu usurinta de catre piele, DAR organismul nu se poate  descotorosi de ei.

Toxinele raman in intestine si in cele din urma se raspandeasc prin organism si pot afecta organele.

 

 Cititi etichetele produselor si informati-va despre ceea ce doriti sa cumparati.

 

benecos-natural-skincare-make-upDaca tot va protejati organismul de alimente nocive incercati sa va protejati si pielea folosind produse organice.

 

Desigur, va trebui să va obisnuiti sa cititi etichetele produselor, la fel cum probabil faceti deja, atunci când vine vorba de alimentele pe care le cumparati.

 

Suntem cu totii preocupați de sanatatea noastra si bunastare, ceea ce inseamna ca suntem proactivi in alegerea produselor care sunt bune pentru noi.

 

benecosAlegerea produselor organice  de ingrijire a pielii si make-up nu trebuie sa fie un proces plictisitor.

Dupa ce va familiarizati cu ingredientele “rele”, care sunt atat de frecvent utilizate in produsele de ingrijire a pielii si make-up, va fi usor sa recunoasteti diferenta dintre produsele sintetice si produsele naturale.

Devenind un consumator mai informat va permiteti sa faceti alegeri inteligente.

Poate deveni putin frustrant atunci cand incercati  sa descifrati etichetele, deoarece există atât de multe ingrediente enumerate.

Concentrati-va pe ingredientele din primul rând, pentru ca, de obicei, alcatuiesc cea mai mare parte a produsului. Regula este ca ingredientele să fie enumerate in ordine descrescatoare.

 

Ce sa cautati pe etichetele produselor organice de ingrijire si make-up.

Unele componente pe care le veti gasi pe multe tipuri de produse organice de ingrijire a pielii si make-up: emolienti, agent de umectare, emulgatori, agenti tensioactivi.

Ce trebuie sa stiti despre aceste ingrediente esentiale pentru toate produsele organice de ingrijire a pielii și  make-up este ca exista ambele versiuni sintetice si naturale. Versiunile sintetice sunt daunatoare organismului.

 

La un moment dat, descifrarea unor ingrediente s-ar fi dovedit o sarcina foarte grea insa cu bogatia de informatii care sunt disponibile pe internet, cercetarea a aproape oricarui ingredient este o sarcina relativ simpla iar sanatatea noastra merita tot efortul.

benecos reducere

Faci un comentariu sau dai un răspuns?