Psoriazis, tratament

Ce este psoriazisul?

Psoriazis este o boala cronica autoimuna. Exista cativa factori declansatori pe un fond genetic bine determinat si de obicei apare atunci cand sistemul imunitar este slabit. Psoriazisul se manifesta prin cresterea exagerata a perioadei de reinnoire a pielii la 3-4 zile, fata de 28 de zile cat este normal. Aceasta duce la formarea de pete, iritatii la nivelul pielii, uscaciune cutanata si tegumente crapate, zone acoperite de solzi albi – argintii. In cazuri mai grave pot aparea besici cu puroi sau chiar artrita.

Cauzele care declaseaza boala nu sunt cunoscute, dar statistica arata clar componenta genetica: 25% din copii cu un parinte afectat si 50% din copii cu ambii parinti afectati pot fi la randul lor bolnavi de psoriazis.

De ce recomandam pachetul de produse be baza de alge, PRONAT, in tratamentul psoriazisului?

Psoriazisul este o boala a carei cauze nu se cunosc si care, din pacate, nu se vindeca. S-a observat ca ameliorarea bolii se obtine prin cure de detoxifiere, echilibrarea metabolismului si ingrijirea zonelor pielii afactate de boala. De aceea recomandam produsele pachetului PRONAT in tratamentul psoriazisului.

Formula recomandata in tratamentul psoriazisului include:

Efectele folosirii produselor PRONAT in tratarea psoriazisului nu vor intarzia sa apara:

  • reducerea evidenta a mancarimilor, descuamarii si rosetii pielii, a durerilor, pana la disparitia acestora
  • eliminarea dependentei de steroizi, medicamente cu cortizoni sau anti-inflamatoare

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?