Probleme generale ale pielii, îngrijirea pielii

Sinonime şi denumiri similare: cosmetice, prevenirea petelor pe piele, îngrijirea pielii, afecţiuni ale pielii, coşuri, acnee, puncte negre, aspect îngrijit, riduri, riduri faciale, riduri de îmbătrânire, îmbătrânirea pielii, probleme cu pielea, textura inegală a pielii, îngrijirea feţei.

Explicaţii: mulţi oameni au probleme cu pielea lor şi nu doar în timpul pubertăţii sau datorită efectelor unei boli de piele. Cauzele sunt variate: boli interne, tulburări metabolice, efecte nocive ale mediului înconjurător sau folosirea unor produse de îngrijire ale pielii neadecvate. De multe ori lipseşte şi o dietă sănătoasă, echilibrată şi bogată în nutrienţi sau cantitatea de lichide consumată este prea mică.

Pentru tratarea diferitelor afecțiuni ale pielii, Dr. Pronat recomandă preparatul  și produsele cosmetice pe bază de Regulat®.

Pentru administrarea externă, preparatul Regulat® Cosmetic oferă o combinaţie unică de Regulat®, factori naturali de hidratare şi agenţi pentru reglarea reacţiilor imunologice ale pielii. Rezultatele studiilor recent efectuate şi experienţa de utilizare vorbesc de la sine. Eficienţă deosebită combinată cu toleranţă foarte bună.

Avantajele sunt clare:

Valorile interleukina 6 ale preparatul Regulat® sunt asemănătoare cu preparatul pe bază de cortizon „Dexametazona”, fără a avea însă efecte secundare. Acesta protejează pielea împotriva radicalilor liberi şi a razelor UV nocive. De asemenea, îngrijeşte în mod natural pielea.

Observaţie: structura pielii se reface din interior spre exterior, motiv pentru care este aşa de importantă o administrare internă a REGULAT®.

Modul de administrare al REGULAT®:

Administrare internă: 2-3 x 1 lingură zilnic înainte de mese.

Administrare externă:

Regulat® Cosmetic pentru pielea normală, uscată şi iritată.

► alternativ REGULAT® se diluează 1:1 cu apă şi se pulverizează pe piele de mai multe ori pe zi. ► masajul feţei, a braţelor şi a picioarelor intensifică efectul curativ.

► folosirea REGULAT® Spray – Loţiune regeneratoare pentru piele.

Măsuri suplimentare:

Regulat® Cosmetic sau REGULAT® pot fi folosite ca ingredient în măştile faciale. 3/4 mască facială cu 1/4 REGULAT® se amestecă omogen şi se aplică pe faţă. După îndepărtarea măştii faciale, se recomandă curăţarea pielii cu un amestec din 3/4 loţiune facială şi 1/4 REGULAT®.

► „utilizatorii casnici“ pot prepara un amestec din 3/4 praf de alge spirulina şi 1/4 REGULAT®, urmând a-l aplica ca mască facială.

► masaj uşor cu ventuze pentru lifting facial (poate fi efectuat şi sub formă de tratament propriu).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?