Originea vieții în concentratele fermentate în cascadă

ClaudiaDr. Claudia Campagnoli

Naturopat și farmacist,
jurnalist de știință, specializat în
reechilibrarea acid-alcalină și nutrițională

Privind o picătură de sânge la microscop puteți observa organisme vii foarte mici, numite simbionți, rotindu-se printre celule precum fulgii de nea. Aceștia sunt prezenți în toate țesuturile animale și vegetale și trăiesc în armonie cu organismul care le găzduiește, în simbioză, o relație reciproc avantajoasă: sunt baza vieții, permanent angajți în corectarea anomaliilor.

poza 1În anul 1870 Antoine Bechamp, contemporan cu Pasteur, a descoperit aceste particule vii pe care le-a numit microzime. Ele își schimbă forma și dimensiunea în funcție de starea de sănătate a organismului în care trăiesc, aceasta confirmând teoria polimorfismului bacterian.

Boala apare atunci când echilibrul este tulburat, interferând cu funcționarea normală a microzimelor sau simbionților.

În condiții de sănătate precară (datorată malnutriției, toxinelor, stresului fizic sau psihic), simbiontul, un agent inofensiv care este sursa vieții, se transformă într-un germen patogen, de exemplu microb!

Concluzia surprinzătoare este că microbii nu sunt responsabili pentru cauza cauza bolii, așa cum credea Pasteur, ci sunt creați la rândul lor de către boală și un mediu favorabil, așa cum a presupus Bechamp.

De fapt, dacă microbii ar fi fost singurii responsabili pentru o boală, cum se explică faptul că asistentele care lucrează cu bolnavi de tuberculoză nu sunt infectate, în timp ce alte persoane, mult mai puțin expuse bacilului, cedează bolii mult mai repede?poza2

Enderlein (1872-1968) a susținut de asemenea că mediul afectează forma și funcționarea microorganismelor, cauzând schimbarea acestora din forme nepatogene în fome patogene, din forme nevirulente în forme virulente. La un individ sănătos, simbiontul și gazda trăiesc într-o relație reciproc avantajoasă, un echilibru ce poate fi deranjat de agenți nocivi din mediu.

Dr. Nader Butto, un cardiolog israelian, a oferit recent o explicație foarte bună asupra naturii simbionților sau microzimelor, definindu-le drept cea mai mică unitate a vieții, o punte între sistemele moarte și cele vii.

De fapt, au două cicluri de viață diferite: un „microciclu” format din trei forme, care poate fi observat la indivizii sănătoși și un „macrociclu” mult mai complex format din 16 forme, care poate fi observat la indivizi cu afecțiuni degenerative, inclusiv cancer.

S-a observant că, în cazurile în care are loc o schimbare sau deteriorare radicală în organism, aceste elemente trec prin câteva faze de dezvoltare ciclică, transformându-se ele însele din agenți inofensivi în bacterii sau fungi ce induc boala.

Dacă observați sângele, secrețiile și țesuturile pacienților cu cancer, veți găsi în principal forme veziculare și forme de benzi de culoare albastru intens, strălucitor, care nu arată deloc ca o celulă sau bacterie; în spută veți găsi agitându-și și răsucindu-și pseudopodele, amibe. Cum ajung în sistemul respirator uman dacă nu există în atmosferă?

Așadar, trebuie să își aibă originea în interiorul organsimului: descompunerea țesutului produce aceste structuri, care infectează organismul în care trăiesc.

Întorcându-ne la teoria polimorfismului în care același microb poate lua diferite forme, conform mediului în care trăiește, este clar că, dacă starea de sănătate este restabilită de ceva care regenerează terenul „energetic”, germenii patogeni care îl găzduiesc vor reveni la forma de microzime și își vor relua rolul protector.

În cazul în care terenul este consolidat, microbii dispar, luând boala cu ei.

Un număr mare de simbionți activi și longevivi asigură un bun sistem imunitar.

Dacă sistemul imunitar este slăbit și boala prezentă, se poate observa că se găsesc cu greu simbionți rămași în sânge deoarece aceștia s-au dezvoltat sub formă de paraziți.

poza3Dr. Hans Niedermaier, în căutarea unui produs capabil să reechilibreze dietele actuale excesiv de rapide și sofisticate și pentru a ne ajuta să trăim mai bine în contrast cu stresul fizic și psihic intens la care suntem supuși, a reușit recent să obțină, prin fermentarea în cascadă a nucilor, fructelor și legumelor, enzime din plante, activate cu o considerabilă energie vibratoare, care, în mod surprinzător, când sunt obsevate la microscop apar identice cu simbionții prezenți în sângele sănătos.

Când a studiat produsul în anul 2002, E. Scheller (terapeut complementar), a descoperit că acesta conține prototipuri ale bacililor vii într-o formă pură, foarte concentrată și că simbionții endogeni pot fi activați, energizați și multiplicați prin adăugarea simbionților prezenți în concentratele fermentate în cascadă, pe care organismul uman le recunoaște ca și când i-ar aparține.

poza4Acest sistem regulator este spectaculos și puteți vedea de fapt cum este îmbunătățită calitatea sângelui și vitalitatea celulelor și părților din organism.

Energia în organism crește considerabil datorită concentratelor fermentate în cascadă, cu cele peste 10,000 de enzime descompuse care acționează ca agent de curățare și eliminare a toxinelor din celule, prin legarea acestora și transferarea către organele excretoare ale corpului.

Aceasta înseamnă că concentratele fermentate în cascadă elimină elementele acidifiante creând astfel un teren alcalin în sânge, ceea ce este o condiție preliminară pentru o bună sănătate.

Dacă v-a plăcut acest articol, v-ar putea interesa:

Produse Regulat

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?