Mărturii despre Regulat
“Am observat că, luând Regulat la recomandare, s-a produs o revitalizare generală, o înclinație în mod cert naturală și într-adevăr puternică spre o alimentație cu adevărat sănătoasă. În plus, un nod fibros de pe țesutul moale al gurii mele – pe care dentistul l-a observat acum 6 luni – începe să dispară.”

KR, Mattapoisett, MA

 

“Artrita mea e mai bine – mai puțină durere și rigiditate – datorită pulverizării cu Regulat pe articulații. Aceasta pare să fie o tehnică foarte eficientă.”
IP, Fairfield, IA

 

“Paracelsus Klinik Lustmühle e cea mai mare clinică de medicină biologică și stomatologie din centrul Europei și are o tradiție în vindecare de peste 50 de ani. Folosim în mod intens Regulat de câțiva ani pentru următoarele scopuri:
• Reglarea nivelului acidității: Reglarea de bază a acidului are loc datorită acidului lactic (dextro-rotativ) din Regulat care stimulează flora intestinală anaerobică. Regulat stimulează multiplicarea acestei flore anaerobice (bacteria lactofilus/bifidus/bacteroides).
Flora anaerobică din intestine îmbunătățește dezacidularea și detoxifierea.
• Efect probiotic: examinarea la microscopul în câmp întunecat a Regulat arată că există stadii prosimbiotice ale bacteriei lactofilus prezente în Regulat. Acestea se pot dezvolta ca probiotice în intestine, ca bacterii de susținere a vieții.
• Enzime: Regulat conține enzime proteolitice și digestive, produse și extrase de procesul fermentației. Așadar, Regulat are un efect intestinal local anti-inflamator.

Per ansamblu, Regulat e unul dintre cele mai active produse pentru restabilirea armoniei, în special a florei intestinale și metabolismului esenţial al acizilor.”

Thomas Rau MD, Medic primar

 

“Am început să iau Regulat acum aproape un an de când am fost tratată de către Dr. Thomas Rau de la Clinica Paracelsus din Elveția. Mă simt minunat acum, sunt din nou sănătoasă și iau cu convingere  acest supliment pentru a-mi sprijini sistemul imunitar și pentru a-mi menține un mediu sangvin sănătos.”
Wendy, Pasadena, CA

 

“Din ce în ce mai mult, pacienții întreabă de așa-zisele `suplimente nutritive` care să sprijine întregul corp. O senzațională, aproape incredibilă experiență de succes a unui client al farmaciei noastre ne-a înștiințat despre Regulat. Acest produs are toate însemnele unui produs multifuncțional, iar studiile universitare confirmă efectele sale revoluționare.”
JJ Goichon, Farmacist

 

“O femeie tânără foarte frustrată a venit să mă vadă. Fusese la mulți doctori și specialiști cu privire la starea sa de sănătate, dar nici unul dintre aceștia nu era în stare să o ajute. Stilul meu de abordare și filosofia mea implică activarea și mobilizarea mecanismelor de vindecare proprii organismului – Vindecarea prin autovindecare – și o parte a acesteia o reprezintă folosirea preparatului  Regulat. Femeia și-a îmbunătățit starea după folosirea externă și internă a Regulat. Folosesc Regulat în mod larg în practica mea și pacienții au avut rezultate excelente – și-au îmbunătățit vitalitatea plus multe alte beneficii.”
Claudia Campagnoli, M.D.

 

“Micoplasma răspunde bine la enzime, când e tratată în secvenţial, cum e subliniat aici. Strategia cea mai eficientă e produsul german Regulat. Această simplă băutură este extrem de eficientă.”
Dr. D. Klinghardt, Boala Lyme: O privire dincolo de antibiotice

 

“Regulat care reprezintă un extract bogat de enzime din fructe și legume fermentate a performat și a depășit heparina în propriile noastre încercări. Lumbrokinaza e de departe mult mai eficientă decât Nattokinaza. Ambele par slabe în comparație cu Regulat.”
Dr. D. Klinghardt, Boala Lyme: O privire dincolo de antibiotice 

 

“Perioada de recuperare e mai scurtă. Funcționează ca un dopaj legal. Poate depune un efort mai mare si mai intens”
Fritz Sdunek, antrenor al campionilor mondiali la box, frații Klitschko.

 

“Folosesc Regulat în practica mea de aproape un an cu o mare satisfacție din partea pacienților. L-am folosit ca un neutralizator al radicalilor liberi pentru cancer și pentru bolile sistemice autoimune. După ce am folosit Regulat pentru aproximativ o săptămână, mulți pacienți au observat o energie intensificată și o stare de bine. Sunt foarte încântat să am oportunitatea să adaug acest minunat fitonutrient practicii mele.” H. Chandler Clark, M.D., Cardiologie, Medicină internă și Nutriție

 

“Folosesc Regulat pentru a ajuta detoxifierea organismului în timpul tratamentelor de tip Ayurveda. E excelent în a ajuta organismul la curățarea sa într-un mod natural.” Prakash R.E. Madari , M.D., Ayurveda. Lelystad, Olanda

 


Dacă v-a plăcut acest articol, v-ar putea interesa:

Regulat Regulat Diabetic Regulat Dent Spray pentru bebeluși Spray pentru piele Spray pentru picioare

 


 


 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?