Eficiența RegulatDent în stomatologie

Regulat Dent, apa de gură preparată pe bază de Regulat – concentrat fermentat în cascadă – confirmă studiile efectuate pe produs.

Iată mai jos mărturia unui medic dentist care a ales această apă de gură ca alternativă în tratarea anumitor afecțiuni ale cavității bucale:

“Sunt foarte încântată și mulțumită de produsele Regulat, pe care le consumă familia mea și o parte dintre pacienții mei.

Pot spune că efectele pozitive încep să se manifeste extern prin aplicații locale pe piele iar intern încep cu cavitatea bucală. 

 Ca Medic Dentist am recomandat pacienților mei produsul Regulat Dent pentru diverse inflamații și infecții ale mucoasei cavității bucale, mai rar unor situații că de exemplu:

-afte bucale recidivante,

-leziuni sau ulcerații de decubit produse de protezele dentare

-sau chiar post intervenții chirurgicale simple sau de amploare

 și în special: 

– în diverse forme gingivite

– și în boala parodontală localizată sau generalizată care se manifestă prin inflamația marginilor gingivale și a papilelor interdentare, sângerare iar în formele avansate chiar secreții seroase sau purulente. 

În cazul aftelor, ulcerațiilor sau post intervenții chirurgicale, pacienții recunosc că vindecarea apare mult mai repede în cazul utilizării Regulat Dent, comparând cu situații similare cu care s-au confruntat anterior, când au utilizat doar ape de gură cu efect antiseptic.

În cazul inflamațiilor gingivale, după detartrajul și periajul profesional executat în cabinet, le-am recomandat 10-20 zile de tratament funcție de gravitatea problemei, fără a utiliza alte soluții antiseptice sau antibiotice.

Pacienții recunosc efectele benefice ale apei de gură Regulat Dent, după simptomele pe care aceștia le pot evalua singuri: 

– disconfortul, 

– tumefacția,

-durerea 

și gradul de sângerare la periajul dentar. 

Aceștia confirmă reducerea semnificativă până la limita suportabilă a disconfortului, a durerii și a sângerarii gingivale după maxim 2-3 zile de la începerea tratamentului și absența completă a oricărui simptom  după utilizarea unei doze complete de cel puțin o sticlă de 100 ml.  

La control, din punct de vedere clinic subiectiv și obiectiv, rezultatele sunt întra-devăr deosebite:  semnele subiective inițiale sunt absente (durere, tumefacție, sângerare) iar obiectiv la nivelul mucoaselor și structurii gingivale se remarcă absența inflamației.

Dacă inițial a existat o gingivită generalizată și după tratament a persistat sângerarea, aceasta a fost doar localizată în dreptul unui dinte sau grup dentar datorită persistenței unui fragment de tartru sau a plăcii bacteriene depuse, datorită unui periaj deficitar.

 Eu recomand pacienților mei o doză de 10 ml timp de 2 minute de 2 ori pe zi în primele 3 zile iar apoi 5 ml timp de 4-5 minute de 2 ori pe zi în următoarele zile.

Consider că potența preparatului este maximă dacă contactul cu mucoasa bucală este mai îndelungat.”

 

Cu stimă deosebită,

dr. Gabriela Lupascu

     medic dentist

competență în implantologie

Dacă v-a plăcut acest articol, v-ar putea interesa:


Regulat Dent

Faci un comentariu sau dai un răspuns?