Celulita

Sinonime şi denumiri similare: inflamaţie a ţesutului subcutanat, îmbolnăvirea ţesutului conjunctiv şi adipos, formarea pielii tip „coajă de portocală”, inflamaţia ţesutului celuloadipos subcutanat, denivelări ale pielii, insuficienţa ţesutului conjunctiv.

Explicaţii: modificări cauzate de vârstă, alimentaţie şi ereditare ale structurilor subcutanate, în special a ţesutului adipos subcutanat. Se ajunge la penetrarea de celule adipoase în derm, cu deformări ale suprafeţei pielii.

Pentru tratamentul celulitei Dr.Pronat recomandă REGULAT®:

Recomandări de administrare a preparatului REGULAT®:

Administrare internă: 2-3 x 1 lingură de REGULAT® zilnic înainte de mese.

Administrare externă:

► pulverizarea pe regiunea afectată a unui amestec din apă şi REGULAT® diluat (1:1), apoi masaj cu peria în direcţia inimii.

► se amestecă loţiunea de corp cu REGULAT® (2:1) şi se masează pielea.

Măsuri suplimentare:

► aplicare zilnică a unguentului Regulat® Cosmetic.

► anterior aplicării externe de REGULAT® şi a masajului cu peria, se recomandă duşuri alternante (rece-cald) a picioarelor.

► trecerea la o alimentaţie alcalină.

Măsuri terapeutice:

► rezultate bune se obţin prin utilizarea combinaţiei REGULAT® + „ulei anticelulitic“, diluat (1:2) (producător: Pneumatron), urmată de „masaj vibrator cu pulsaţii“. Aparatul de pulsaţie generează în vacuum-extractore de diferite dimensiuni 200 de pulsaţii cu presiune scăzută prin intermediul unei pompe  de vid. Acest lucru duce la o vascularizaţie puternică,  la o stimulare a circulaţiei limfatice şi la o creştere a metabolismului lipidic.

► aplicarea de unguent „Lymphdiaral“ stimulează circulaţia limfatică.

► după consultarea cu medicul se poate administra aminoacidul esenţial „metionina“ (lipoliză crescută) pentru sprijinirea arderii grăsimilor. Doza zilnică recomandată: aproximativ 250-500 mg.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?