Beneficiile consumului de ceai, tratamente şi terapii cu ceai
Produse noi

După apă care este absolut necesară vieţii, ceaiul este cea dea doua cea mai consumată băutură în lume. Datorită efectelor sale curative putem spune despre ceai că este un medicament natural deosebit de benefic pentru organism

Produse noi

Ceaiurile Yogi Tea au fost create folosind ingrediente amestecate cu măiestrie. Filozofia producătorilor este înrădăcinată în Ayurveda, care combină plăcerea senzuală, cu o abordare echilibrată pentru bunăstarea generală.

Vă invităm să experimentaţi tot ceea ce aceste ceaiuri au de oferit printre care echilibru și bucurie în diferitele aspecte ale vieţii tale.

Ingredientele din care sunt create ceaiurile sunt de cea mai bună calitate protejând în același timp resursele naturale ale pământului.

Ierburile și condimentele pe care le conţin ceaiurile sunt cultivate în medii organice controlate ori de câte ori este posibil. Până în prezent, sunt folosite 70 de ierburi și condimente diferite  crescute 100% organic și suntem mândri că putem oferi produse naturale.

Agricultura ecologică oferă o serie de beneficii pentru consumatori, fermieri și pentru mediu. Tehnicile ecologice se bazează pe ciclurile naturale ale mediului pentru a reface bogăția solului. Deoarece solul bogat produce culturi puternice, rezistente la dăunători, fermierii nu au nevoie de îngrășăminte chimice și pesticide. Acest lucru creează un mediu de lucru sănătos pentru fermieri. Aceste tehnici mențin, de asemenea, integritatea solului fertil, reduce cantitatea de substanță chimică run-off în lacuri, cursuri de apă și ape subterane, și (cel mai important) oferă consumatorului alimente naturale, fără substanțe chimice.

Ne preocupa starea noastră reală de  sănătatea dar mai ales a clienților noștri și ne vom continua angajamentul de a furniza produse naturale de calitate.

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?