Acces febril

Sinonime şi denumiri similare: temperatură ridicată, temperatură ridicată a corpului, creşterea temperaturii corpului, afecţiune febrilă.

Explicaţii: febra constituie o reacţie de vindecare şi nu ar trebui interpretată ca o boală. Cu toate acestea, se recomandă stabilirea cauzelor stării febrile, deoarece, de multe ori, aceasta poate fi cauzată de agenţi patogeni periculoşi (de exemplu: SARS, borelioză, boli tropicale şi altele). Posibilele complicaţii la bolile febrile sunt: insuficienţă cardiovasculară, deshidratarea (uscarea) şi iritaţii ale sistemului nervos central sub formă de stări de delir şi de convulsie. La copii şi la persoanele în vârstă trebuie avută în vedere o hidratare corespunzătoare, pentru a preveni apariţia complicaţiilor indicate mai sus.

Dr. Pronat recomandă concentratul fermentat în cascadă REGULAT® în tratamentul accesului febril.

Modul de administrare al REGULAT®:

Administrare internă: la copii: 2 x 1 linguriţă zilnic amestecat cu 1⁄2 pahar de apă; la adulţi: 2 x 1 lingură zilnic. Administrare externă: comprese reci cu amestec din apă şi REGULAT® diluat (1:1), aplicate pe gambă şi pe frunte. Măsuri terapeutice: în cazul infecţiilor febrile cauzate de viruşi, starea febrilă poate fi înlăturată în scurt timp prin administrarea combinată de „Spenglersan G“ (producător: Meckel-Spenglersan) şi REGULAT®. La fiecare oră se aplică 5-6 picături de „Spenglersan Kolloid G“ pe plica cotului, urmată de aceeaşi cantitate de REGULAT®. De multe ori apare transpiraţie urmată de un somn regenerativ.

 


Recomandările de administrare a preparatului REGULAT®, precum şi măsurile terapeutice şi suplimentare au valoarea unor recomandări cu caracter general. Ele nu înlocuiesc tratamentul efectuat de către un medic sau terapeut.

De asemenea, aceste recomandări nu înlocuiesc medicamentaţia, diagnosticele, indicaţiile şi recomandările medicale, ci sunt o completare pentru luarea unor măsuri preventive pe propria răspundere.

În cazul unei suspiciuni de boală, înainte de administrarea preparatului Regulat® se recomandă consultarea unui medic sau specialist naturopat. De asemenea, nu trebuie întrerupt un tratament cu medicamente fără o consultare prealabilă a unui medic sau specialist.

În măsura în care au fost recomandate anumite doze sau metode de administrare, acestea au fost atent elaborate şi redate. Cu toate acestea, toate informaţiile sunt furnizate fără garanţie, iar autorul nu este responsabil pentru eventualele prejudicii sau leziuni care ar rezulta de pe urma acestor informaţii şi recomandări.


 Dacă v-a plăcut acest articol, v-ar putea interesa:

Regulat Regulat Diabetic Febrifug Sirop ghimbir

 

Gemoderivat

scoarță de

salcie

Antigrip Flavovit C

copii

Ceai soc

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?