Ingrediente:
2-4 dovlecei zuchini rotunzi,
2 roşii decojite
1-2 linguri de ulei de măsline pentru uns tava
două-trei linguri de pesmet sau făină
un ardei gras
două fire de ceapă verde,
o legătură de mărar,
o linguriţă de sare,
piper
Preparare:
1. Spălaţi dovleceii, şi tăiaţi-le capacele şi apoi indepărtaţi miezul.
2. Se opăresc aproximativ 3-4 minute, în puţină apă cu sare, după care se scot la răcit.
3.Presăraţi puţină sare şi în interiorul dovleceilor.
5. Tăiaţi mărunt miezul de la dovlecei, ardeiul, roşiile, ceapa verde şi mărarul.
6. Amestecaţi mixtul de mai sus cu brânza tofu şi adăugaţi făina sau pesmetul.
7. Condimentaţi după gust
8. Încălziţi cuptorul la aproximativ 180 de grade C
9. Ungeţi o tavă de preferat din ceramică cu puţin ulei.
10. Aşezaţi dovleceii umpluţi în tavă
11. Opţional puteţi sa mai radeţi puţină brânză Tofu pe deasupra
12. Introduceţi pentru aproximativ 20-30 de minuten la cuptor până se topeşte brânza.
Lăsați un comentariu