cat-right

Dovlecei umpluţi cu brânză tofu

Untitled-2

Dovlecei umpluţi cu tofu

Ingrediente:

2-4 dovlecei zuchini rotunzi,

un pachet de brânză tofu,

2 roşii decojite

1-2  linguri de ulei de măsline pentru uns tava

două-trei linguri de pesmet sau făină

un ardei gras

două fire de ceapă verde,

o legătură de mărar,

o linguriţă de sare,

piper

 

 

tofu

Brânză Tofu ECOLOGICĂ

Preparare:

1. Spălaţi dovleceii, şi tăiaţi-le capacele şi apoi indepărtaţi  miezul.

2. Se opăresc aproximativ 3-4 minute, în puţină apă cu sare, după care se scot la răcit.

3.Presăraţi puţină sare şi în interiorul dovleceilor.

4. Radeţi brânza Tofu.

5. Tăiaţi mărunt miezul de la dovlecei, ardeiul, roşiile, ceapa verde şi mărarul.

6. Amestecaţi mixtul de mai sus cu brânza tofu şi adăugaţi făina sau pesmetul.

7. Condimentaţi după gust

8. Încălziţi cuptorul la aproximativ 180 de grade C

9. Ungeţi o tavă de preferat din ceramică cu puţin ulei.

10.  Aşezaţi dovleceii umpluţi în tavă

11. Opţional puteţi sa mai radeţi puţină brânză Tofu pe deasupra

12. Introduceţi pentru aproximativ 20-30 de minuten la cuptor până se topeşte brânza.

Vă dorim Poftă bună!

Timp Total: aproximativ 45 de minute

Timp de preparare: aproximativ 15 minute

Timp de coacere: aproximativ 20-30 minute


Share Button

Niciun răspuns la “Dovlecei umpluţi cu brânză tofu”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Brănză tofu: cele mai utile întrebuinţări culinare - […] Reţete culinare cu tofu găsiţi pe: dr-pronat.ro […]

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: