cat-right

SteviJa – noua generație de zahăr!

 

SteviJa Kristal – îndulcitor cristale 350 g

Descriere

Stevija Kristal este un substitut 100% natural al zahărului.

Ștevia, numită și frunza dulce, este cea mai dulce plantă din lume și dă un gust dulce delicios.

Eritritolul apare în mod natural în fructe și are structura cristalină.

SteviJa Kristal este ușor de dozat.

În funcție de cantitatea utilizată, raportul față de zahăr variază între 1:1 și 1:3.

Utilizare

SteviJa Kristal poate fi folosit pentru îndulcirea cafelei, ceaiului sau produselor lactate. Este recomandat de asemenea pentru gătit sau prăjituri. Pe scurt, pentru toate preparatele la care până acum foloseați zahăr.

Ingrediente

  • Glicozide derivate din Steviol
  • Eritritol

Valori nutriționale/ 100 g:

Valoare energetică: 87 kJ/ 20 kcal

Proteine:   0 g;                     Grăsimi: 0g

Descrierea ingredientelor

Glicozide derivate din steviol

Ștevia este cultivată în America de sud și Asia, principalii cultivatori fiind Paraguay și China. După recoltare, ștevia este uscată. Îndulcitorul concentrat este apoi obținut printr-un procedeu de extracție. Pudra dulce obținută este de 300-400 de ori mai dulce decât zahărul brut din trestie de zahăr.

 Eritritol

Eritritolul este un alcool din zahăr (poliol) care este extras din zaharurile plantei. Acesta apare de exemplu în fructe și alimente fermentate. Zaharurile sunt amestecate cu apă, fermentate și cristalizate. După purificare, eritritolul nu mai conține nici o urmă de zaharuri din fructe sau drojdii.

Eritritolul se încadrează în categoria alcoolilor din zahăr dar nu este nici zahăr, nici alcool. Termenul de alcool din zahăr se referă la structura moleculară a eritritolului care corespunde celei a zaharurilor și, parțial, celei a alcoolilor. Eritritolul este produs la scară industrială în toate țările vestice, dar și China deține o cotă largă de piață. Eritritolul conține aproximativ 60-70% din dulceața zahărului și un conținut foarte redus de calorii (20 kcal/ 100 g comparativ cu 400 kcal/ 100 g cât conține zahărul). Nu afectează glicemia nu provoacă apariția cariilor dentare.

Eritritolul este o moleculă mică ușor digerată în intestinul subțire de unde este apoi excretată nemodificată, prin urină. Eritritolul nu ajunge în intestinul gros și nu este degradat de alte bacterii ca alți polioli. Acesta este motivul pentru care nu provoacă diaree. Doar în cazul consumului excesiv, de peste 100 g/ zi poate ajunge în intestinul gros și poate provoca probleme.

 

SteviJa – îndulcitor pastile 300 pastile

Descriere

SteviJa îndulcitor pastile se bazează pe îndulcitorul vegetal natural din ștevie.

Spre deosebire de îndulcitorii chimici precum aspartamul, îndulcitorul SteviJa este 100% natural.

Are aceeași capacitate de îndulcire ca și zahărul iar stratul de frișcă de pe suprafața cafelei rămâne intact.

Utilizare

SteviJa îndulcitor pastile se poate dizolva atât în băuturi calde cât și în băuturi reci. În urma intenselor activități de cercetare-dezvoltare am obținut o dizolvare rapidă și aceeași capacitate de îndulcire a cafelei sau ceaiului.

Produsul este disponibil în cutie cu distribuitor (300 pastile) sau ca rezervă (500 pastile).

Ingrediente

  • Eritritol
  • Glicozide derivate din Steviol
  • Bicarbonat de sodiu
  • Acid tartric
  • Stearat de magneziu

Valori nutriționale:

Valoare energetică: 0,00055 kJ/ 0,00013 kcal / pastilă

Valoare energetică: 0,8 kJ/ 0,18 kcal/ 100 g

Proteine: <0,05 g;                            Grăsimi: 0,03 g

Descrierea ingredientelor

Eritritol

Eritritolul este un alcool din zahăr (poliol) care este extras din zaharurile plantei. Acesta apare de exemplu în fructe și alimente fermentate. Zaharurile sunt amestecate cu apă, fermentate și cristalizate. După purificare, eritritolul nu mai conține nici o urmă de zaharuri din fructe sau drojdii.

 Glicozide derivate din steviol

Ștevia este cultivată în America de sud și Asia, principalii cultivatori fiind Paraguay și China. După recoltare, ștevia este uscată. Îndulcitorul concentrat este apoi obținut printr-un procedeu de extracție. Pudra dulce obținută este de 300-400 de ori mai dulce decât zahărul brut din trestie de zahăr.

Bicarbonat de sodiu

Cunoscut și sub numele de praf de copt, este o sare acidă naturală.

Acid tartric

Este un ingredient natural adăugat în procesul de producție pentru a face dizolvarea mai rapidă și pentru prelungirea termenului de valabilitate al produsului.

Stearat de magneziu

Este un aditiv natural care ajută la compactarea ingredientelor în procesul de fabricație (emulsificator).

 

 SteviJa – îndulcitor pulbere 220 g

Descriere

SteviJa îndulcitor pulbere este glicozid derivat din steviol, îmbogățit cu inulină. Inulina este o fibră dizolvabilă extrasă din cicoare, fructe și legume. Folosind SteviJa îndulcitor pulbere, adăugați în meniu fibre care se vor transforma în beneficii pentru flora intestinală.

SteviJa îndulcitor pulbere este ușor de dozat. În funcție de cantitatea utilizată, raportul comparativ cu zahărul variază de la 1:4 la 1:12.

Utilizare

  • La cafea, ceai, iaurt sau băuturi reci
  • Sosuri, supe, marinate, dressinguri sau ulei de măsline
  • Pentru prepararea marmeladei, înghețatei sau compoturilor
  • Presărat pe căpșuni, clătite, prăjituri, etc.

Stevija îndulcitor pulbere rămâne stabil până la 200° C, ceea ce îl recomandă pentru prăjituri, turtă dulce, plăcinte cu mere sau brânză, negrese, brioșe, biscuiți sau fursecuri.

Ingrediente

  • Glicozide derivate din steviol
  • Inulină

Valori nutriționale

Valoare energetică: 5,25 kJ/ 1,25 kcal/ porție

Valoare energetică: 420 kJ/ 100 kcal/ 100 g

Proteine. 0 g;                     Grăsimi: 0g

Descrierea ingredientelor

Glicozide derivate din steviol

Ștevia este cultivată în America de sud și Asia, principalii cultivatori fiind Paraguay și China. După recoltare, ștevia este uscată. Îndulcitorul concentrat este apoi obținut printr-un procedeu de extracție. Pudra dulce obținută este de 300-400 de ori mai dulce decât zahărul brut din trestie de zahăr.

Inulina

Inulina este un extract din cicoare, o rădăcină ce crește în Olanda. După recoltare, rădăcina este procesată într-o pulbere fină. Această pulbere are un gust natural ușor dulceag și nu mai are gustul picant al rădăcinii în stare naturală.

 

SteviJa – îndulcitor lichid natural 40 ml

Descriere

SteviJa îndulcitor lichid natural este un aromatizant 100% natural bazat pe ștevie, un îndulcitor natural.

Cu ajutorul sticlei cu picurător manual, această variantă poate fi ușor dozată.

Utilizare

SteviJa lichid este disponibil în mai multe variante. Varianta lichidă naturală dă un gust dulce, fără aport de calorii, recomandată pentru iaurt, brânză dulce, înghețată sau ceai.

Ingrediente

  • Apă
  • Glicozide derivate din steviol
  • Glicerină vegetală

Valori nutriționale

Valoare energetică:        0,0013kJ/ 0,0003kcal/ porție

<0,98 kJ/ <0,23 kcal/ 100 g

Proteine: <0,05 g              Grăsimi: <0,04 g

Descrierea ingredientelor

Glicozide derivate din steviol

Ștevia este cultivată în America de sud și Asia, principalii cultivatori fiind Paraguay și China. După recoltare, ștevia este uscată. Îndulcitorul concentrat este apoi obținut printr-un procedeu de extracție. Pudra dulce obținută este de 300-400 de ori mai dulce decât zahărul brut din trestie de zahăr.

Glicerina vegetală

Este un aditiv natural utilizat pentru dizolvarea extractului de ștevie. Oferă de asemenea un gust dulce.

Stevija Limonade Sirop 40 ml

Descriere

Stevia Limonade Sirop este o grupă de produse 100% naturale. Acest sirop are o aromă delicioasă de fructe și vă oferă 100 de pahare gustoase și răcoritoare cu doar 0,4 kcal/ pahar!

Siropurile au o mulțime de întrebuințări și pot fi ușor dozate cu ajutorul sticlei cu picurător.

Siropul este disponibil cu 3 arome

Măr

Coacăze negre

Căpșuni

     

Utilizare

Compoziția naturală a siropului îl recomandă pentru băuturi aromate și revigorante care potolesc setea. Adăugați 5-8 picături la un pahar cu apă pentru a obține o băutură delicioasă. Siropul este de asemenea recomandat pentru iaurt, brânză dulce, înghețată sau salate de fructe.

Ingrediente:

  • Apă
  • Glicozide derivate din steviol
  • Glicerină vegetală
  • Arome naturale

Valori nutritive:

Valoare energetică:        454 kJ/ 108 kcal/ 100 g

1,42 kJ/ 0,33 kcal/ porție

Descrierea ingredientelor

Glicozide derivate din steviol

Ștevia este cultivată în America de sud și Asia, principalii cultivatori fiind Paraguay și China. După recoltare, ștevia este uscată. Îndulcitorul concentrat este apoi obținut printr-un procedeu de extracție. Pudra dulce obținută este de 300-400 de ori mai dulce decât zahărul brut din trestie de zahăr.

Glicerina vegetală

Este un aditiv natural utilizat pentru dizolvarea extractului de ștevie, oferind o aromă ușoară, lăsând să se simtă aromele naturale. Glicerina are de asemenea efect de conservare.

Arome naturale

Extractele vegetale incolore dau aroma specifică fructelor și sunt 100% naturale.

Dacă v-a plăcut acest articol, v-ar putea interesa:

  Îndulcitor pulbere Îndulcitor pastile Îndulcitor cristale  Îndulcitor lichid 

 

 

Share Button

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: