cat-right

Prăjitură cu brânză de vaci

Prăjitură cu brânză de vaci

 

 

 

INGREDIENTE (16 felii):

  • 250 g unt moale, în bucăţi
  • 280 g zahăr
  • 4 ouă
  • 2 pachete de praf de budincă de vanilie
  • 2 pachete zahăr vanilat
  • 2 linguriţe praf de copt
  • 1000 g brânză de vaci slabă
  • 20 g migdale rindeluite

 REŢETA:

  1. puneţi untul, zahărul şi ouăle în oală şi amestecaţi-l spumos 1 min./treapta 4.
  2. adăugaţi celelalte ingrediente în afară de migdale şi amestecaţi 30 sec./treapta 6.
  3. turnaţi pasta de mai sus într-o tavă de tort unsă şi tapetata cu griş sau cu hârtie de copt, presăraţi migdalele şi coaceţi în cuptorul preîncălzit, eventual acoperiţi cu folie de aluminiu după 45 minute.
  4. lăsaţi să se răcească în tavă.

Variantă: Cu ajutorul spatulei mai puteţi amesteca 80 g stafide, la urmă, 8 sec./ treapta 5.

Valori nutritive: (pe portie)

  • 1205 kJ/288 kcal
  • grăsimi: 16 g
  • proteine: 10 g
  • carbohidraţi: 26 g
  • fibre: 0,3 g
  • colesterină: 93 mg

Temperatura  de coacere: 160-170°

Durata de coacere: ca. 80-90 min.

Share Button

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: