cat-right

Pate de ficat

 

 

 

INGREDIENTE:

  • 250 g ficat de pasăre
  • ½ pahar Reisleing
  • 10 boabe de piper
  • 1-2 frunze dafin
  • sare; chili; boia dulce după gust
  • 250 g unt
  • 1 lingura cognac

REŢETA:

  1. Se pune ficatul în apă rece cu sare ½ oră
  2. Se pun în bol ficatul, vinul, piperul, dafinul 8 min / 70°C / invers / treapta 1
  3. Se dă ficatul la rece 30 minute
  4. Se amestecă ficatul cu unt, cognac, sare, boia dulce viteza 9 progresiv.

Rivalizează fois gras-ul!!!

Poftă bună!

Share Button

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: