cat-right

Orez cu lapte

 

 

 

INGREDIENTE:

  • 1000 g lapte
  • 50 g zahăr
  • 1 priză sare
  • 200-230 g orez de lapte
  • scorţişoară, cacao, dulceaţă, după gust

REŢETA:

  1. puneţi laptele, zahărul şi sarea în oală si fierbeţi-le 8 min./ 100°/treapta 1.
  2. adăugaţi orezul de lapte şi gătiţi fără pahar gradat ( pahar de măsurare ) 30 min./ 90°/invers /treapta 1.
  3. Turnaţi orezul cu lapte într-un castron şi lăsaţi-l să se mai umfle timp de 15 minute.
  4. Ornaţi cu scorţişoară, cacao, dulceaţă, după preferinţe.

 

Share Button

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: