cat-right

Supă de hribi

 

 

 

INGREDIENTE (4 portii):

  • o legatura de patrunjel
  • 50 g parmesan
  • 40 g unt
  • 1 catel de usturoi
  • o ceapa mica
  • 250 g hribi congelati
  • 500 g apa
  • 2 cubulete supa de zarzavat
  • 250 g lapte
  • 40 g faina
  • 100 g smântâna fermentata
  • ¼ lingurita piper

RETETA:

  1. puneti parmesanul si patrunjelul în bolul de mixare si maruntiti 20 sec./treapta 10 si turnati totul într-un castronel.
  2. puneti usturoiul si ceapa  în bolul de mixare si maruntiti  3-5 sec./treapta 8
  3. adaugati untul si hribii si înabusiti 5 min./Varoma/invers /treapta 1.
  4. puneti toate ingredientele  în bolul de mixare si  încalziti 8 min./100°/invers /treapta 2.
  5. Fierbeti 10 min./100°/ invers /treapta 2.
  6. puneti supa în farfurii, presarati cu patrunjelul, parmezan,  felii de ciuperci si serviti.

Varianta: Untul poate fi înlocuit cu unt cu mirodenii, total sau partial.

Share Button

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: