INGREDIENTE (4 portii):
- o legatura de patrunjel
- 50 g parmesan
- 40 g unt
- 1 catel de usturoi
- o ceapa mica
- 250 g hribi congelati
- 500 g apa
- 2 cubulete supa de zarzavat
- 250 g lapte
- 40 g faina
- 100 g smântâna fermentata
- ¼ lingurita piper
RETETA:
- puneti parmesanul si patrunjelul în bolul de mixare si maruntiti 20 sec./treapta 10 si turnati totul într-un castronel.
- puneti usturoiul si ceapa în bolul de mixare si maruntiti 3-5 sec./treapta 8
- adaugati untul si hribii si înabusiti 5 min./Varoma/invers /treapta 1.
- puneti toate ingredientele în bolul de mixare si încalziti 8 min./100°/invers /treapta 2.
- Fierbeti 10 min./100°/ invers /treapta 2.
- puneti supa în farfurii, presarati cu patrunjelul, parmezan, felii de ciuperci si serviti.
Varianta: Untul poate fi înlocuit cu unt cu mirodenii, total sau partial.
Lăsați un comentariu