cat-right

Supă de năut cu spanac

 

 

 

INGREDIENTE (4 persoane):

  • 300 g  frunze de spanac proaspăt
  • 120 g năut uscat
  • 1000 g apă
  • 1 lingură  sare
  • 2 cepe mijlocii, tăiate sferturi (200 g)
  • 50 g ulei de măsline
  • 200 g morcovi tăiaţi bucăţi
  • 3 căţei de usturoi
  • 150 g nap turcesc tăiat bucăţi (opțional)
  • piper după gust

REŢETA:

  1. Puneţi spanacul în recipientul Varoma şi daţi deoparte.
  2. Puneţi în bol năutul, pulverizaţi 30 sec. /viteza 9, puneţi-l într-un castron şi daţi-l deoparte.
  3. Puneţi în bol apa, sarea, ceapa, uleiul, morcovii, usturoiul, napii şi năutul pulverizat (pulverizat deasupra). Poziţionaţi Varoma şi fierbeţi 25 min. /Varoma / viteza 1.
  4. Îndepărtaţi Varoma, puneţi păhărelul de măsurare şi omogenizaţi 1 min. şi 30 sec. /viteza 8-9.
  5. Transferaţi spanacul într-un castron, turnaţi supa deasupra şi condimentaţi cu sare şi piper. Amestecaţi şi serviţi supa fierbinte.

Timp total: 40 min.

Timp de pregatire: 13 minute

Dificultate: uşoară

Informaţii calorice / porţie:

  • proteine 5 g;
  • carbohidraţi 12  g;
  • grăsimi 8 g;
  • valoare energetica 572 kJ/ 137 kCal
Share Button

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: