cat-right

Salata de grau cu pui

 

 

 

INGREDIENTE:

  • 300 g piept de pui
  • 40 g ulei de măsline extravirgin
  • sare după gust
  • piper după gust
  • 1000 g apă
  • 250 g grâu perlat
  • 40 g migdale curătate
  • un buchetel de rucola tăiată mare
  • 20 g seminte de pin
  • 1 lămâie

RETETA:

  1. Ungeti pieptul de pui cu 10 g de ulei si condimentati cu sare şi piper, puneţi-l în recipientul Varoma.
  2. Turnaţi în bol apa, un praf de sare şi grâul, poziţionaţi Varoma şi fierbeţi 25 min. /Varoma / invers/viteza 1.
  3. Scurgeţi grâul cu ajutorul coşuleţului şi răsturnaţi-l într-un vas de ceramică. Puneţi puiul pe un tocător şi tăiaţi-l fâşii. Încorporaţi-l în grâu.
  4. În bolul spălat şi uscat, puneţi migdalele, zdrobiţi-le 5 sec. /viteza 7 şi încălziţi 1 min. /100º /viteza 1.
  5. Adăugaţi migdalele zdrobite, rucola şi seminţele de pin în vasul în care se află grâul şi puiul. Asezonaţi cu ulei de măsline, suc de lămâie, sare şi piper. Serviţi salata călduţă.

Recomandare: grâul perlat se poate cumpăra de la magazinele cu produse biologice.

Share Button

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: