cat-right

Aperitiv cu telina

 

 

 

INGREDIENTE:(pentru 4 persoane)

  • Coaja de la o jumătate de lămâie
  • 50 g zahăr
  • 80 g tulpină de ţelină (eventual bio), tăiată bucăţi
  • 60 g cuburi de gheaţă, după dorinţă, lăsate la temperatura camerei câteva minute
  • 2 lămâi curăţate de coajă, tăiate în jumătăţi
  • 500 g apa
  • 50 g gin

PREPARARE:

  1. Puneţi în bol coaja de lămâie, fărâmiţaţi 5 sec. viteza 9.
  2. Adăugaţi zahărul, ţelina, gheaţa şi lămâile şi zdrobiţi 5 sec. viteza 7. Adăugaţi apa şi ginul, amestecaţi 5 sec. viteza 3.
  3. Strecuraţi prin sită într-o carafă şi serviţi.

VARIANTE:
După dorinţă, înlocuiţi ţelina cu 100 g fenicul tăiat bucăţi.

Valori nutritive: pe 100 g / porţie

  • kCal 43  /102
  • proteine 0,1 / 0,2
  • lipide / /
  • glucide 11,4  / 27
Share Button

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: