cat-right

Supa îndrăgostiţilor

 

 


INGREDIENTE (4 porții): 

  • 20 g ghimbir, tăiat în felii
  • 80 g ceapă, tăiată în jumătăți
  • 300 g morcovi, tăiați în bucăți
  • 20 g unt
  • 500 ml apă
  • 1 cub de concentrat de legume sau concentrat de legume făcut în TM31
  • 100 g suc de portocale
  • 100 g cremă de brânză cu smântână
  • 1/2 linguriță sare
  • piper
  • 1 lingură chivas mărunțit

REȚETA:

  1. Puneți ghimbirul și ceapa în bol și mărunțiți 3 sec/viteza 6. Folosiți spatula pentru a curăța ingredientele de pe pereții bolului.
  2. Adăugați morcovii și mărunțiți 5 sec/viteza 6. Folosiți spatula pentru a curăța ingredientele de pe pereții bolului.
  3. Adăugați unt și căliți 5 min/Varoma/viteza 1. Adăugați apa și concentratul de legume și gătiți 12 min/100° C/viteza 1.
  4. Adăugați sucul de portocale, crema de brânză, sarea și piperul și gătiți 1 min/100° C/viteza 1 și mixați 1 min/viteza 10.
  5. Serviți în boluri calde presărând chivas deasupra.

Timp total de gătire: 30 min

Timp de pregătire: 10 min

Valori nutriţionale:

  • 626 kJ/150 kcal / porție
  • proteine 2 g
  • carbohidraţi 8 g
  • grăsime 12 g .
Share Button

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: