cat-right

Muşchiuleţ de porc umplut cu prune uscate

 

 

 

INGREDIENTE (pentru 4 persoane):

  • 500 g mușchiuleț de porc
  • 230 g prune uscate, fără sâmburi
  • sare
  • piper
  • 130 g ceapă, tăiată în jumătăți
  • 2 căței de usturoi
  • condimente după gust sau 1 cub de concentrat de pui
  • 2 lingurițe de pastă de roșii
  • 600 g apă
  • 500 g cartofi, decojiți, tăiați în bucăți

REȚETA pentru THERMOMIX:

  1. Folosind un cuțit ascuțit, cu lamă lungă, despicați un diametru de 4 cm pe toată lungimea mușchiulețului, prin mijlocul acestuia. Umpleți-l cu 200 g de prune uscate, sărați-l și piperați-l. Înfășurați-l strâns în folie de gătit, așezați-l în receptorul Varoma și puneți-l deoparte.
  2. Puneți în bol ceapa, usturoiul, concentratul de pui, 30 g prune uscate si pasta de roșii și mărunțiți 5 sec/viteza 5.
  3. Adăugați apa, inserați coșul de înnăbușire în care ați cântărit cartofii. Așezați Varoma în poziție, gătiți 45 de min/Varoma/viteza 1. Dați deoparte Varoma și coșul de înnăbușire. Asezonați sosul după gust, desfaceți ușor din folie mușchiulețul de porc și tăiați 8 felii. Serviți cu cartofi și sos.

Recomandări: Rugați-vă măcelarul să taie mușchiulețul de porc când îl achiziționați.

Timp de preparare: 1 oră

Timp de pregătire: 15 min

Valori nutriţionale:

  • 1629 kJ/389 kcal / porție
  • proteine 33 g
  • carbohidrați 54 g
  • grăsimi 3 g .
Share Button

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: